Olohuonekiertue

UUDEN JA VANHAN VÄLISSÄ: OLOHUONEKONSERTIT ZOOM:issa 

Vaikka kaipuu tien päälle ja teitä kohtaamaan on valtava ja kasvaa päivä päivältä, tiedän, että kärsivällisyys on juuri nyt a ja ö ja ne kaikki monimuotoiset aakkoset siinä välissäkin. 

Toteutin kuluneena viikonloppuna ensimmäisen olohuonekonserttini Zoom:in välityksellä -  ja ilokseni sain huomata ja kuulla - että laulut kantavat ja koskettavat silti - vaikka millaiset matkat ja ruudut olisivat meidän välissämme. 

Joten, hyvä on -annan periksi: on tällä videoteknologialla hyötynsäkin.  

Tässä vielä vanhan ja uuden välissä -ennen kuin pyörät taas pyörivät ja täytämme olohuoneet ja salit vahvemmin kuin koskaan - 
Tehdään tämä :<3

MITEN? 

1) Sinä kutsut paikalle joukon niitä ihmisiä, joiden kanssa tahtoisit pysähtyä noin tunniksi musiikin äärelle ihmettelemään, hengittelemään ja jakamaan tätä ihmeellistä-haastavaa-ihmeellistä hetkeä ajassa.

(Eikö nyt tunnu siltä, että jaksat/pystyt/tahdot kutsua ihmisiä kokoon, mutta tahtoisit silti osallistua konserttiin? Laita minulle viestiä! 
Tulen kokoamaan  muutamia konsertteja itse niille, jotka tätä toivovat :))

2) Valitsemme yhdessä päivän, minä luon alustan Zoom-konsertillemme. Sinun ei tarvitse kutsujen välittämisen lisäksi muuta kuin luoda itsellesi mahdollisimman mukava konserttikatsomo omaan  olohuoneeseesi (tai ihan mihin vaan sellaiseen huoneeseen, jossa sinun olosi on ihanin). 

3) Lähetän ennen konserttia sinulle ja kaikille osallistujille infokirjeen, jossa kutsun jokaisen teistä luomaan itsellenne  puitteet mahdollisimman ideaalin olohuonekonserttielämyksen :) 

3) Kokoonnumme yhteen noin tunniksi musiikin ja yhteisen ihmettelyn äärelle, aivan kuten olisimme tehneet (ja toivottavasti tulemme vielä tekemään!) ihan _oikeasti_ sinun olohuoneessasi. Puhun vähän, laulan vähän enemmän. Musiikki tekee sitä, mitä (vain) se osaa tehdä. Olemme toinen toisillemme.  

4) Lähdemme teillemme (tai no, ehkemme lähde minnekään, jäämme yhä vaan koteihimme :D)
toivottavasti hitusen keveämpinä, syvemmin hengittävämpinä, itsellemme ja toisillemme vähän vahvemmin läsnäolevina.  

5) Konsertin lopussa jaan kaikkien osallistujien kanssa linkin, jonka kautta on mahdollista tehdä vapaaehtoinen lahjoitus musiikkini (=rakkauteni) tukemiseksi. 

P.S. Ymmärrän, jos et (vielä ainakaan) ole rakastunut Zoomiin. Tämän äänenlaadulle on kuitenkin tehtävissä (ja on tehty :)) täälläpäin paljon - ja niin kaukaiselta kuin tuo ruutukimara voi näyttääkin, saattaa se yllättää siinä, kuinka lähelle se voi meidät kaikki hetkeksi tuoda. 

MISTÄ OLOHUONEKONSERTISSA OLIKAAN KYSE? 
KATSO VIDEO TÄSTÄ: 

 SYTYITKÖ? KYSYTTÄVÄÄ? 
Ota yhteyttä lomakkeella alla

Tulipa hyvään hetkeen.   Nyt sitä taas muistaa vähän vahvemmin,  mikä tässä kaikessa olikaan oleellista   ”

— Osallistuja Zoom-Olohuonekonsertin jälkeen 

"Kyllä oli niin tarpeellinen pysähdyksen ja läsnäolon hetki! Tunnelma oli jotain aivan taianomaista..."  

"Kiitos Alma niin koskettavasta ja kauniista konsertista ja siitä, että muistutit minua kohtaamisen tärkeydestä. Välillä sen unohtaa kun menee tukka putkella..."  

"Tämä oli kauneinta mitä olen hetkeen kokenut. Oli ihanaa olla kuuntelemassa. Kiitos!"


TIENPÄÄLLINEN OLOHUONEKIERTUE ON TOISTAISEKSI TAUOLLA. PALAAMME ASIAAN KUN YHTEINEN HORISONTTIMME ON TAAS SEN VERRAN SELKEÄMPI <3