Kahdensuuntaisen vahvistumisen ajat

Olen avannut kalenteriini uudenlaisia työskentelyaikoja, joita kutsun "Kahdensuuntaisen vahvistumisen ajoiksi". 

Ajatuksen ydin on tämä: me vahvistamme elämää siellä, missä meillä on eniten vaikutusvoimaa - aloittaen omasta elämästämme. Samalla tuemme niitä, joilla tällä hetkellä ei ole niitä vapauksia, joiden kanssa me yhä onnekkaasti elämämme. 

Nämä työskentelyajat ovat täynnä tilaa, hengitystä, aikaa, lupaa olla, lupaa tuntea, lupaa toivoa - lupaa myös, kaikesta huolimatta, unelmoida, visioida ja tahtoa. 

Pyydän sinua tuomaan yhteiseen aikaamme mukaan vastauksen kysymykseen - joka kuuluu jotensakin näin: 

Missä kohtaa omaa elämääsi  sinä tahtoisit voida  paremmin? 

- Kyse voi olla tässä kohtaa siitä, että yksinkertaisesti kaipaisit omaan oloosi vähän enemmän levollisuutta, rauhaa, helpompaa hengitystilaa 
tai 
-ehkä rintakehäsi nurkassa kutkuttaa projekti tai haave, joka kuiskii hiljaa, mutta sitkeästi "mitä jos, mitä jos nyt?" 
ehkä on kyse 
- muutoksesta, jota huomaat kaipaavasi ihmissuhteihisi, rohkeudesta alkaa tehdä tilaa uudelle tai keinoista voida paremmin siinä mitä jo on 
tai ehkäpä 
-tässä kohtaa tuntuu vain siltä, että oman elämäsi suunta, se, miten näiden päivien keskeltä löytyy selkeyttä antavaa merkitystä, on se, jota tahdot kirkastaa. 

Kaikkia näistä, ja lähes kaikkea sitä, mitä en osannut tässä kohtaa ehdottaa, voimme tutkia yhdessä. 

Yhdessä etsimme enemmään tilaa hengitykselle  rintakehässäsi,  vahvemmin maata jalkojesi alle,  tukea sille visiolle, mitä sinulla on elämästäsi, sillä nyt, enemmän kuin koskaan - on näillä väliä. 

Näiden työskentelyaikojen hintana on sinun tekemäsi lahjoitus niiden hyväksi, joiden elämää sodan tuhot ovat järkyttäneet.  Voit itse valita lahjoituksesi kohdejärjestön, ja varauksen yhteydessä pyydän sinua lähettämään minulle tästä tositteen (kuitin, näytönkaappauksen yms. kaikki käy).  Tällä hetkellä mm. mieheni taustan ja tätä kautta Ukrainaan syntyneen siteen vuoksi on Ukrainan akuutti tilanne hurjan lähellä sydäntäni, mutta sinulla voi toki olla myös joku muu kohde maailmalla, jonne tahdot tukesi osoittaa - tämäkin  käy oikein hyvin. 

Kannustan lahjoituksiin, jotka ovat suuruudeltaan 50€ tai tästä yli, mutta kaikki lahjoitukset lasketaan. 

75 min  mittaisten aikojen aikana käytän koko ammattitaitoani psykologina (niin koulutukseni, kuin ennen kaikkea yli kymmenenvuoden työkokemukseni myötä), sekä - ja ehkä tässä kohtaa eritoten - oppimaani myös valmentavan, luovuutta ja kehon viisautta hyödyntävän työskentelyn saralla. 

Aikamme lopussa mietimme yhdessä jatkoaskeliasi, ja mikäli huomaat, että haluaisit jatkaa työskentelyä pidemmälle, voimme myös katsoa yhdessä tätä vaihtoehtoja. (Tämä on kuitenkin vain JOS, ajatus herää ja kutsuu sinussa. Nämä ajat ovat olemassa  palvelemaan sellaisenaan, yksittäisinä aikoina). 

Vahvempi sinä + tuki sodan järjettömyyksistä kärsiville. 

Hurjan tärkeitä nyt, molemmat <3