LAULAJA, LAULUNTEKIJÄ, PSYKOLOGi, KIRJOITTAJA

Jotain siitä naisesta, joka olen, nyt.

Musiikki, se on minulle kaikista ihmeellisin. Se on sanaton, suora ja selitystä kaipaamaton yhteys jonnekin sinne, minne niin harva asia yltää. Olen koko elämäni etsinyt nälkäisesti paikkaa, jossa tuntisin olevani kotonani. Yhä vahvemmin ymmärrän vastauksen olevan tämä: Olen kotonani silloin, kun olen osa musiikkia.

Kohtaaminen, se nousee elämäni ihmeellisyyksistä toiseksi. Lähes yhtä kohdillani koen olevani silloin, kun käyn rehellisiä ja rohkeita keskusteluja  asiakkaiden kanssa, jotka ovat valmiita muutokseen - joko siksi, että muutos on kaipaus, tai siksi, että se on pakko. Olen koulutukseltani psykologi, mutta ennen kaikkea - selkeyden etsijä.  Oli kysymys mikä tahansa - rohkeus olla rehellinen, itsellemme, ensin - on lähes aina reitti eteenpäin.

Kun osaan pysähtyä, kirjoitan. Etsin  sanoja, jotka puhuisivat siitä, mikä on aidosti, rehellisesti totta, eivätkä vain siitä, mikä on siinä sen vierestä. Tämä on haastavimpia, mutta samaan aikaan eniten aikani arvoisia asioita, joita tiedän. 

Yhdistän (ehkäpä yhteistyössä  juuri sinun kanssasi) musiikin, ihanat ihmiset sekä elämän niiden tärkeimpien, kauneimpien ja kipeimpienkin yhdessä ihmettelemisen Olohuonekonserteiksi. .


Tämänhetkinen asuinpaikka: Helsinki
Ammatit: Laulaja-lauluntekijätär (säveltäjä & sanoittaja), psykologi 
Instrumentit: ääni, piano, (puolisalaa) kitara 
Laulunteon sankarit: Gretchen Peters, Lori Mckenna, Edu Kettunen
Ei osaa olla ilman: Tummapaahtoista kahvia, musiikkia, merta, aamujen hiljaisuutta, liikettä 

 

OTA YHTEYTTÄ